Tallikommentit

 


Bossy Alley 
Varsalla haetaan vielä rutiinia, eikä sitä voi melskata vielä pelihevoseksi. Koitetaan ja katsotaan mitä se saa aikaan. Se on vielä vähän hölmö, mutta ei sen viimeiseksi pitäisi jäädä.
(Hannu Korpi)


Valentin Laday 
Hevonen on hyvällä mallilla, mutta juoksut eivät vain ota onnistuakseen ja rivi on sitten vähän heikonlainen. Kyllä sen kanssa taaskin lähdetään pärjäämään ja kuvitellaan, että josko se nyt pääsisi sinne keulapaikalle, mutta sen kanssa tuntuu nyt aina käyvän jotain epäonnea. Kuntonsa puolesta hevonen pystyy heti voittamaan kun juoksu natsaa.
(Matias Salo)


11  Nitro Diablo 
Hevonen ei tuntunut viimeksi saavan pitoa, kun koitettiin ajaa kokonaan ilman kenkiä limaisella radalla. Palataan nyt pelkkään etukengättömyyteen ja uskon, että sillä päästään takaisin hyvälle tasolle. Takaa on tietytsi tulemista, mutta jos juoksu on suotuisa, niin osaa tämä kiriä takaakin.
(Tapio Mäki-Tulokas)


Laptop Alley 
Ruuna tuli hyvässä kunnossa tauolta ja voitti heti. Sen jälkeen ei ole saatu onnistumista, mutta kunto on edelleen kova. Sillä on ollut paljon huonoa tuuria ja juoksunkulutkin ovat menneet vähän miten sattuu. MIelestäni tämä on hyvä yllättäjä tähän lähtöön, tai ei ainakaan yhtään tallikaveriaan huonompi. En tiedä miten ne on lopulta pelattu, mutta ei niissä saisi isoa eroa olla. Tällä roikkuu onnistuminen ilmassa ja se voisi tulla jo Teivossa.
(Hannu Korpi)


Gashaw Boko 
Ruunalla on hieman omintakeinen tyyli vielä mennä ja sillä pitää ajaa mielummin veto päällä kovaa. Siksi touhu on sitten ollut vähän sellaista, että mennään kovaa ja loppua mitä jaksetaan. Parempaan suuntaan se menee koko ajan ja olen saanut sitä terveemmäksi. Voittosumma tuplaantui Solvallassa, joten lähtö on hieman aiempaa kovempi, mutta eiköhän sen pitäisi johonkin vielä riittää. Ulkoa täytyy ajaa taas aktiivisesti.
(Hannu Korpi)


Leijan Loimu 
Tammalla on ollut monenlaista murhetta ja siksi on tuota taukoa. Se oli pitkään räkäinen. Siitä on päästy nyt jotakuinkin eroon ja ajattelin, että jos päästäisiin taas kilpailemaankin. Teivossa on kuulemma kuitenkin kova ja karkea rata ja kun ongelmia on myös etupolvissa, niin en taida uskaltaa ottaa riskiä ja hevonen jää todennäköisesti pois. Hyvältä se kyllä viimeistelyvedoissa tuntui, mutta siksi varsinkaan ei haluaisi ottaa riskiä, että tulisi takapakkia.
(Tarja Neuvonen)


13  Huvin Viku 
Ori sai pitää välillä taukoa, kun sillä päästettiin pitkä pätkä kilpaa. Se meni yllättävän hyvin koko kesän, kun se ei yleensä ole ollut sen parasta aikaa. Varovaisin mielin palataan, kun viime vuonna tauolta otti aikansa, ennen kuin pyörä alkoi taas pyörimään. Oma virtava itsensä se on kotona ollut ja saanut liikettä ihan reilustikin. Tauolta voi virtaa olla tietysti liikaakin ja alussa on iso laukkariski. Toivotaan tietysti parasta, mutta en uskalla luvata, että hevonen on heti tauolta samassa iskussa kuin ennen sitä.
(Martti Hämäläinen)


10  Newport Brodde 
Ruuna on sairatellut ja taukoa on kertynyt. Se on yleensä ihan ok tauolta, mutta sillä on nytkin vielä viime viikolla ollut lämmönvaihtelua ja se tuo arvoitusta. Takarivistä ei ole muutenkaan helppo tulla ja voitto nyt vähän yllättäisi. On se siis viime päivät ollu normaalin oloinen, eikä se starttiin muuten tulisikaan, mutta arvoituksellisin mielin sen kanssa ollaan nyt liikkeellä.
(Matias Salo)


12  Sunbeam 
Ruuna on hyvässä iskussa. Se oli Porissa jo Santun mukaan pärjännyt, mutta siellä ei vain tullut tilaa. Turussahan se sitten voitti keulasta hienon esityksen päätteeksi. Nyt on tosi kurjat lähtökohdat ja tuolta voi olla vaikea tulla, vaikka lähtö ajettaisiin miten. Tämä on muutenkin parhaimmillaan keulapäästä, mutta toisaalta innostuu se oikein hyvänä päivänä muualtakin. Toivottavasti keula innostuisi ylivauhtiin, niin sitten voisi olla jonkinlainen sauma. Etukengittä.
(Tapio Mäki-Tulokas)


Cutthecrap 
Hevosen piti aloittaa jo Porissa, mutta eläinlääkääri poisti sen siellä. Ei oltu ihan samaa mieltä siitä päätöksestä, mutta minkäs sille saattoi tehdä. Vein sen siitä suivaantuneena heti maanantaina klinikalle, jossa se sai terveen paperit ja samalla reissulla ajettiin myös 19-vauhtinen hiitti. Vino se toki oli tullessaan, mutta mielestäni ollaan saatu se suoraksi ja ei sitä sitä ennen tuotu starttiinkaan, mutta Porin eläinlääkärille tuo ei kelvannut. Taukoahan tässä on nyt kertynyt ja hieman arvoituksia, mutta asiallisesti se kotona menee. Sen pitäisi olla aika all-around-hevonen. Ei se mikään raketti ole, mutta haluaa ja jaksaa ainakin Tanskan starttien perusteella tehdä töitä. Paikka on hyvä ja kuski on hyvä, joten jotain odotellaan, mutta starttihan sen sitten vasta näyttää mikä tämä on. Kotona se on yksinään kuitenkin aika laiska treenaaja.
(Mia Kjellman)


10  Notable 
Ruuna oli hyvä Porissa, mutta se startti tuo siinä mielessä kysymysmerkin, että näin lähekkäin ei ole taidettu koskaan koittaa. Nyt sen sitten näkee onko se palautunut vai ei. Hevosella pitäisi olla kaikki ihan hyvin, eikä kolme kiekkaa pitäisi olla ongelma. En osaa tosiaan vain varmaksi luvata miten se reagoi näin lyhyeen starttiväliin. Etukengittä.
(Tapio Mäki-Tulokas)