Päivän ravit

Vermo keskiviikko 09.11.2011 klo 18:30 (01)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 KL1 OP
HUOM! Järjestelmä vaihtoi automaattisesti lähtöä.
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
V5-3:n suosikiksi on hieman ylltten pelattu 10 River Tempest. Tamma on toki hienossa kunnossa ja menee matkan, mutta starttaa lhtasemista, joista saattaa joutua tekemn pitknkin kirin kolmannelle radalla ilman selk. Tamma mahtuu vasta porukkalapulle.

Suosikkimme on 5 Rainbow Zet. Lauantain timanttisessa V75-hopeafinaalissa ori menetti mahdollisuudet jtyn kirivaiheessa jumiin vsyvn hevosen taakse. Ihan krkeen se ei olisi riittnyt sujuvalla juoksullakaan, mutta nyt selvsti helpommassa tehtvss luokkaorilla on hyvt mahdollisuuden palata voittokantaan.

7 Day Cruise on pikkusysteemin toinen merkki. Mys se oli viimeksi juoksunkulun uhri kaukaa takapareista. Edellisell kerralla ruuna oli mainio johtavan rinnalta ja piti mm. kovaa kirineen Rainbow Zetin takanaan.

Yllttjist mainitaan ensimmisen 11 Quick Profit, joka on tallitietojen perusteella parantamaan pin. Ori on voittanut tt kovempiakin pitkn matkan kisoja.

12 Cannon Flame riuhtaisi viimeksi E L Mikon voittamassa kisassa viimeiset 400 metri 09,5-vauhtia. Vastaavalla loppuvedolla se ehtii tsskin korkealle.
Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

 
 
  Kaikki
  Kaikki
  Kaikki
Tulosta Järjestelmän kertoimet
Tästä kupongille