Päivän ravit

Vermo keskiviikko 09.11.2011 klo 18:30 (01)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 KL1 OP
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
V5-avauksen pelijakauma keikahti suosikki Con Affetton jty pois. Nyt krkeen rankataan 2 Zafir West Fox, joka sinnitteli viimeksi piikkipaikalla pitkn ja vaikuttaa olevan parantamaan pin. Mikn voittokone ruuna ei kuitenkaan ole, joten kolmisenkymment prosenttia rastittuna siin ei ole pelillist mielenkiintoa. Runsas rastitus on varsinkin nyt paras tapa pelata lht V5-kuiteilla.

8 Big Brave on pelihevosista edullisin merkki. Ori tykitti toissa kerralla tervsti loppua suojajuoksun jlkeen, ja saa sellaisen tsskin. Viimeksi ori ei riehunut lopussa, mutta vastassa olikin selvsti ansioituneempia hevosia.

1 Deep Insight piti sunnuntain vlistartissa aluksi keulat, mutta laukkasi 1. kurvissa lyhyesti ja jatkoi sen jlkeen johtavan rinnalla. Ruuna sitkisteli asiallisesti perille ja on startti alla ylltysvalmis.

13 Tolo Jubb on huomattavasti tauluaan kyvykkmpi ja yritt nyt Risto Airaksisen ksist. Ruuna j alussa automaattisesti hnnille, mutta en kierrettvn ei ole tytt lht. Yksitahtinen jyr ehtinee ehjll juoksulla ainakin lhelle ja kelpaa pelaamattomana revitykseen.

Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

 
X X
Tulosta
Tästä kupongille