Päivän ravit

Jokimaa torstai 13.10.2011 klo 18:00 (03)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 KL1 OP 31
HUOM! Järjestelmä vaihtoi automaattisesti lähtöä.
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
Upean pelilhdn ykksidea on 5 Honest Prayer. Tamman taukostartissa oli heikosta sijoituksesta huolimatta paljon hyv. Se joutui revittmn ensimmiset 500 metri paineen alla perti 08-vauhtia, kunnes luovutti keulat In This Cornerille. Tehtv ei helpottunut tempon rauhoituttuakaan, sill Risto Airaksinen nosti tamman pian johtavan rinnalle. Lopussa tuli ymmrrettvsti vsy, mutta ei lainkaan niin paha kuin voitokkaalle kiistakumppanille. Ja mik parasta, Honest Prayerin ravi pysyi maitohappokylvyss kunnialla kasassa, eik hevonen antanut missn vaiheessa periksi. Luokkahevosille tyhjennysharjoitus voi tehd vain hyv.

9 Pandora Girl on huippukunnossa. Turussa tamma teki rakettikirin takajoukoista ja Killerill se hallitsi Jonne Vkevisen ajamana haukotellen keulapaikalta. Viimeksi hevonen kokeili siipin tammoille avoimessa suurkilpailussa ja saa puhtaat paperit. Se kiri 5. ulkoa kovaa, muttei milln ehtinyt kuudetta sijaa ylemms.

Vauhtikestv 3 Multiple Choice eteni viimeksi reippaan avauksen jlkeen valppaasti keulaan, mist hallitsi 13,5-lopetuksessa helposti Bisquitoa vastaan.

12 Lista Topgun teki viimeksi rajussa ylisarjassa huippukirin. Ruuna lensi viimeiset 400 metri kolmatta neljtt rataa pitkin 09,5-vauhtia.

11 Bluehill?s Hero kohtaa nyt huomattavasti kovempia kuin aikaisemmin ja B-rankingiin, vaikka kunnossa ei ole vikaa.

Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

Näytä IS-pelisuositukset pieni  suuri

 
 
        Kaikki
X X         Kaikki
Tulosta Järjestelmän kertoimet
Tästä kupongille