Päivän ravit

Vermo keskiviikko 29.06.2011 klo 18:30 (01)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KL1 OP 31
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
V5-pelin ptskohde ja V4-pelin avauskohde on mielenkiintoinen taisto, jossa viimeksi hirmujuoksun toiselta ilman vetoapua tehnyt 16 Siron Veijari yritt ehti kahdelta pakilta krkeen. Tehtv on haasteellinen, mutta ruuna oli viimeksi niin hurmaava, ett Siron Veijari voi ehti, jos ei juutu liikenneruuhkiin tydess voltissa.

3 Ruiskumestari on suosikkimme perusmatkalta. Kokemell hyv viisivuotias torjui rapakelill Kasmilaaron ja hallitsi ajettuna keulasta. Vermossa 15.6. Ruiskumestari oli kolmas Tas Onnekkaan murskakiriin pttyneess Tawaststjernan Muistoajossa. Hannu Korpi ajaa keulaan.

13 A.T. Vekkuli on mys lahjakas ja hyvin voitontahtoinen hevonen, mutta reippaalta tauolta valmentajan odotukset ovat maltilliset.

9 Euro-Turo lhtee lujaa ja imaissee takamatkansa heti alussa kiinni. Viimeksi ori voitti keulasta ongelmitta, mutta tehtv on nyt kovempi.

1 Varma-Tili oli V5-pelin ensimmisiss prosenteissa lhdn kuumia suosikkeja ja selvsti ylipelattu. Ori kiri Mikkeliss 2. ulkoa maalikamerassa ohi edelln juosseesta 5 Hevirokista, joka on kaksikosta nyt selvsti kiinnostavampi pelimerkki.
Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

 
Tulosta
Tästä kupongille