Päivän ravit

Kajaani sunnuntai 19.06.2011 klo 18:00 (26)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 KL1 OP 31
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
Rovaniemell vkevsti voittoon 4. ulkoa kirinyt ja Oulussa ylikyln Justine's Powerin jlkeen kehujen arvoisesti kuolemasta-2. ulkoa kamppaillut 9 Evitaquer menestyy, jos on samanlainen kuin viime starteissaan. Tamma lhtisi lujaa, joten takarivi on liev miinus, mutta kirikunto ei voisi vastaavasti tervmpi olla ja pelikannatus oli aamun prosenteissa kovasti alakantissa.

Kovissa lhdiss juossut 4 Express Gavin on eturivin turvin vakava haastaja. Jani Hartikainen mielii keulapaikalle, minne pstessn ori vastaa sitkesti. Suosikkipari erottuu hieman muista.

Pieni idea on 5 Tolo Jubb, joka kilpaili Suomen talvessa ensimmisen kerran hokkikengill,mik saattoi vied jonkin verran vauhteja. Kesmonoihin nyt vaihtava ruuna voi parantaa paljonkin ja on kapasiteettinsa puolesta varteenotettava menestyjehdokas vhn vaikeammallakin juoksulla.

10 Edi teki Oulussa 4. ulkoa asiallista jlke kiriss aika vaativan juoksun jlkeen. Mauri Jaara on ohjastajanimi, jota kannattaa Kajaanissa kesisin pelata ja lyhyell kirill Edi voi iske lopussa vaarallisesti.
Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

Näytä IS-pelisuositukset pieni  suuri

 
        Kaikki
X       Kaikki
        Kaikki
          Kaikki
V4-peliprosentit Tulosta Järjestelmän kertoimet
X