Päivän ravit

Vermo keskiviikko 15.06.2011 klo 18:30 (01)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KL1 OP 31
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
Kolmas kohde nytt rimmisen kiharaiselta. Suosikiksi nousee pitkn hienossa kunnossa kilpaillut 4 Control s. Ori sijoittuu jatkuvasti hyvin, mutta voitot ovat kiertneet. Viimeksi Mikkeliss Joni Varpeniuksen suojatti lhti viidennest parista ulkoa reissuun viimeisell takasuoralla ja kiri vahvasti toiseksi, vain niukasti Madde Mooselle hviten.

Lhdn ideahevoseksi kohoaa sisradan 1 BWT Cover Girl. Tamma oli Loviisassa mainio suoraan tauolta. Hannu Laukon valmennettava lhti porukan hnnilt kiriin 400m ennen maalia ja tykitti ulkoratoja pitkin vauhdikkaasti kolmanneksi. Tapani Jauholan ajokki avaa kovaa, joten tiedossa on nappireissu krkiporukassa.

3 Faithful Rose vastannee vetotist. Kokemell tamma latasi vauhdilla keulaan. Ensimminen puolikas hurjasteltiin kymppi, mutta Mika Forssin ajokki jaksoi silti tsempata kakkoseksi. Ohi psi ainoastaan selst iskenyt Falco.

8 Amerque ja 12 Viva Arrow ovat prjnneet kovemmissakin porukoissa. Kaksikko otetaan mukaan peleihin, mutta heikoilta lhtpaikoilta menestyminen ei tule olemaan helppoa.
Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

 
X        
Tulosta
Tästä kupongille