Päivän ravit

Kaustinen perjantai 31.12.2010 klo 18:00 (15)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KL1 KL2 OP
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
V4-3:ssa seurataan mielenkiinnolla 13 Cold Hard Windin paluuta kilparadoille. Jalkavaivoista krsinyt veteraani ei kuitenkaan ole nyt pelimieless kiinnostava tapaus, sill se saattaa olla suoraan pitklt tauolta kovastikin tukkoinen ja lisksi ajotaktiikka on hyvin todennkisesti passiivinen.

Mys mielialahepo 9 Favoritin luokka riittisi korkealle, mutta hyvist nytist on jo aikaa. Viimeksi Bodenissa ruuna ei innostunut kirimn 6. ulkoa metrikn ja tuli maaliin viimeisen. Edell mainittu kaksikko kelpaa vain porukkalapulle.

11 Cadeau K:n vireest ei ole viel saatu selv kuvaa. Nin sopivassa lhdss sen kuuluu menesty, jos isku on yhtn kohdillaan. Turun taktiikkajuoksussa ruuna lopetti asiallisesti ulkoratoja pitkin matkattuaan 4. sisll. Viimeksi E L Mikon voittamassa V75-kultadivarissa tuli laukka 1. takasuoralla hnnill parijonon heiluriliikkeen aiheuttamasta hirist. Ruuna nytti silmn mainiolta ja on nyt ideasuosikkimme.

10 Satin de Satellite viihtyy pakkaskeleill. Viimeksi se ei ollut parhaimmillaan, mutta edelliskerralla Kaustisella se olisi voinut vaikka voittaa, jos olisi saanut aikaisemmin kiritilaa Royal Ripplen takaa.

Potentiaalisista yllttjist pakkaskeleill viihtyv 2 Fighter Tilly on selvimmin rivin parempi.


Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

Näytä IS-pelisuositukset pieni  suuri

 
 
Kaikki
        Kaikki
Tulosta Järjestelmän kertoimet
Tästä kupongille