Päivän ravit

Oulu maanantai 11.10.2010 klo 18:00 (17)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KL1 OP
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
Pelillisesti ultimaattisen vaikea ja tasainen lht, jossa ideahevosella tai rohkeudella voi saada rankkaa etua pelaajamassaan. Vihjeisiimme suurempaa kannanottoa ei ole esitt, joten uimme enemmistn kanssa mytvirtaan rastaamalla raskaasti.

14 Mullinmallin vetisi keskiviikkona Oulun harjoitusraveissa preparen sisradalla 40-vauhtisten seurassa eik olemuksessa ollut moitteen sijaa. Syyskuun alussa lahjakas ja voitontahtoinen ori iski 2. sislt iloisesti V75-varjolhdn voittoon. Ykksrasti, mutta kiertmistkin on.

13 Keiman Santra aloitti uudesta tallista enntykselln keulassa hallinneen Turon Kaiun vetmn. Sama tahti riitt korkealle.

Viimeksi Derby-finaalissa juossut 4 Hiskin Muisto on lahjakas voimanpes, joka on kerran kilpaillut 2600 metrin matkalla. Silloin ori voitti.

16 Thtijokke on juossut melko tasokkaita lhtj ja mennyt viime aikoina ravia. Kierrettv on nyt rutkasti, mutta nykykunnossaan oriin pitisi onnistua pian.

6 I.P. Ohjus pomppasi Turussa keulasta 900 ennen maalia, mink jlkeen ori kulki viel mukavasti ja oli hylttyn kolmas maalissa. Nopeus riitt, mutta kovuudesta pitklle matkalle ei ole nyttj.

Tallia vaihtanut 3 Senaattori on pystyv hevonen thn lhtn, mutta tallikommentit ovat viel maltilliset.
Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

 
X X X
Tulosta
Tästä kupongille