Päivän ravit

Turku lauantai 26.09.2009 klo 13:00 (05)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 31
Tässä lähdössä: Lue koko vihje
10 Jrvsfaks ja poikansa hykkvt Pohjoismaiden mestaruuteen vahvalla joukkueella. Kaikkien aikojen kylmverinen on hvinnyt Suomen vierailuillaan vain kerran ja jatkaa varmana, vaikkei ole en 15-vuotiaana ymmrrettvsti yht haavoittumaton kuin parhaina pivinn.

Voittoja on silti tullut vakuuttavalla tavalla. Jrvsfaks oli mainio viimeksi Gvless, vaikka keulaan edenneen hirmun voittomarginaali hupeni niukaksi lopussa hyv Hallsta Lotusta vastaan. Lyhyell matkalla syntyi tulos 20,5a, joten suurempaa jykkyytt oriin niveliin ei edelleenkn ole muodostunut.  Edellinen voitto tuli helpommassa seurassa vaivattomasti. Jrvsfaks kiert hyknnee ajoissa ja hyvn pivnn se lynee jlleen nuorempansa, mutta juoksunkin pit onnistua kohtuullisesti.

Kovimmat haastajat ovat kirivahva 4 sajerven sek rjhtvn nopea 10 Moe Brage, jotka saanevat suomalaisia 7 Patrikin Muistoa, 6 Velin Vinke ja 11 Saran Salamaa paremmat asemat. Saran Salamalla ajettiin Lappeessa sstellen ja se ji 3. sislt pussiin. Nyt se voi pst onnella hyviin asemiin takaakin, sill Moe Brage liikahtaa edest vauhdilla matkaan.

Lhdss Voittaja-pelin voittosummaan listn 5000 euron bonus.
Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

 
       
Tulosta
Tästä kupongille