Päivän ravit

Teivo tiistai 04.11.2008 klo 18:00 (02)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KL1
HUOM! Järjestelmä vaihtoi automaattisesti lähtöä.
Tässä lähdössä: Lue koko vihje

Viimeksi Vermossa loistanut 5 Sapphire Sound on V4-varmamme. Ruuna ampui helposti keulaan ja veti alun 11-kyyti. Sen jlkeen se rauhoitti hetkeksi, kunnes vauhti taas kiihtyi loppua kohden. Viimeiset 500 metri Sapphire Sound kirmasi jlleen 11-vauhdilla ja venytti hikisevn kevyesti reilun eron 7 Exponent Leberiin ja kumppaneihin. Samanlaisena suursuosikki voittanee taas.

Sapphire Soundia varmistelevat huomioivat sen, ett ruunalla saatetaan ajaa nyt kengt jalassa (kts. tallikommentit) ja ett sen tallikavereita on ollut kipein. IS Ravien papereissa Sapphire Sound on nm riskitekijt huomioidenkin hienon ravi-illan todennkisin V4-voittaja.

Varmistelijoiden ykksmerkki on 4 Cacce Shot. Ori esiintyi Seinjoella Express Merettin voittamassa V75-kultadivarissa positiivisesti, kun kiri 3. ulkoa viidenneksi. Matkavauhti oli rauhallista ja loppuvauhti kovaa, mik ei suosinut voimahevosta.

Kolmas kova 2 Victor Fog oli viimeksi St. Legeriss pitkn pussissa ja tuikkasi kalkkiviivoilla neljnneksi.

B-rankingin tydent kestotipsi 8 Cannon Flame, jonka otteissa on havaittu tn syksyn tavallistakin suurempaa ailahtelua. Lokakuun alussa Solvallassa ruuna oli oikeinkin vaisu, mutta parissa viimeisess taas vhn parempi.

Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

Näytä IS-pelisuositukset pieni  suuri

 
 
        Kaikki
X Kaikki
Tulosta Järjestelmän kertoimet
Tästä kupongille