Päivän ravit

Teivo tiistai 04.11.2008 klo 18:00 (02)
Valitse pelimuoto:

Valitse lähtö:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KL1
Tässä lähdössä: Lue koko vihje

V4-4:n krkirankkaus 1 Lento-Lilja paikkasi viimeksi vkevsti avauskierroksen pahat laukat ja ehti kolmanneksi, vaikka selvsti varmisteli lopussa finaalipaikkaa. Edelliskerralla tamma jyrsi vahvasti voittoon johtavan rinnalta. Ehjll juoksulla Lento-Lilja on tiukasti kiinni muhkeissa ykksrahoissa ja ideavarmaa etsiville se on potentiaalinen vaihtoehto.

14 Sireenin Thti oli monelle pettymys karsintajuoksussa, kun hvisi suursuosikkina raskaan juoksun saanelle 13 Feelikselle. Markku Hietasen mukaan tammalla oli pito-ongelmia ja sopivammissa olosuhteissa se pystyy paljon parempaan, kuten edellisjuoksuissa nhtiin. Laukkoja Sireenin Thti ei kuitenkaan ole viel unohtanut.

Hietanen tipsaa varovasti mys vauhdikasta mielialajuoksujaa 9 Menotaikaa, joka teki viimeksi odotettua paremmin tit keulapaikalta. Hyvn selkjuoksun saadessaan Menotaika voi tehd loppuun yllttvn rvkn kirin.

8 Liito-Pusu juuttui viimeksi kiertmn kolmatta rataa koko avauskilometrin ja hykksi uudelleen kolmannelle 750 metri ennen maalia. Ruuna kesti raskaan juoksun kunnialla ja kuuluu edelleen peleihin.

Lähtölista      
Näytä tallikommentit ja huomiot    
 
 

Näytä IS-pelisuositukset pieni  suuri

 
 
        Kaikki
X Kaikki
Tulosta Järjestelmän kertoimet
Tästä kupongille